Breaking news

Βροχές μέσα στις επόμενες ώρες και αλλαγές στις καιρικές συνθήκες
A

Αλλαγές προβλέπονται στο σκηνικό του καιρού, από σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα, καθώς σύμφωνα με το meteo, μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Καιρικά φαινόμενα φαίνεται να επηρεάζουν από το πρωί το Βόρειο Ιόνιο, τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά και τμήματα της Θράκης, ενώ κατά το μεσημέρι, αναμένεται να επεκταθούν και στα υπόλοιπα βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά και στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει σε σχετικό υψηλό επίπεδο και συγκεκριμένα στους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, τους 20 με 24 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, καθώς και τους 25 με 27 βαθμούς στην Κρήτη.

Παράλληλα θα υπάρξουν και συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, οι οποίες θα είναι αυξημένες από το μεσημέρι, αλλά θα περιοριστούν στα ανατολικά τμήματα της χώρας.

Καταληκτικά, νότιοι άνεμοι 4 - 6 και τοπικά 5 - 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στο Αιγαίο, ενώ στο Ιόνιο οι αρχικά νότιοι άνεμοι 4 - 6, θα στραφούν από το μεσημέρι σε δυτικούς 3 - 5 μποφόρ. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις