Breaking news

οασθ_λεοφωρεία_μμμ
A

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) για την 1η Μαΐου 2023, γνωστοποιούν οι εργαζόμενοι στο ΟΑΣΘ, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το συνδικάτο τους.

«Αυτή την ιστορική μέρα της 1ης Μάη, ενώνουμε την φωνή μας με όλους εκείνους που παλεύουν ενάντια στην φτώχεια και στην εξαθλίωση, στις αδικίες, στις διακρίσεις, στην κατακρήμνιση δημοκρατικών, εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Συνδικάτου των Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Απευθύνεται δε, κάλεσμα για συμμετοχή των εργαζομένων του οργανισμού στην απεργιακή συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 1η του Μάη 2023, στις 10:30 το πρωί, μπροστά στο Ε.Κ.Θ.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια λόγω 24ωρης απεργίας

Δεμένα στα λιμάνια πρόκειται να είναι όλα τα πλοία την ερχόμενη Δευτέρα, λόγω της 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ, για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Με βάση το εν λόγω πλαίσιο τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν εξαγγείλει για τη Δευτέρα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων. 

Η κινητοποίηση θα ξεκινήσει στις 00.01 τα ξημερώματα της Δευτέρας 1η Μαΐου και θα λήξει στις 24.00 τα μεσάνυχτα της ιδίας ημέρας.

Παράλληλα τα ναυτεργατικά σωματεία θα συμμετάσχουν στις απεργιακές συγκεντρώσεις στον Πειραιά στις 11:00 το πρωί, ενώ ομάδες περιφρούρησης των ναυτικών θα υπάρχουν στα λιμάνια της Αττικής και υπόλοιπα λιμάνια της χώρας.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις