Breaking news

Κλείνουν για συντήρηση οι σήραγγες στην Εθνική Οδό
A

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να πραγματοποιηθούν στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, λόγω εργασιών συντήρησης των σηράγγων στην περιοχή των Τεμπών.

Ειδικότερα, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, μετά από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης – αναβάθμισης των ηλεκτρονικών συστημάτων των σηράγγων Τ1-Τ2-Τ3, θα ισχύσουν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το χρονικό διάστημα από την Τρίτη (09-05-2023) έως την Παρασκευή (12-05-2023), από ώρα 08:00΄ έως 20:00΄ ή μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών:

  • Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε. και στις δύο κατευθύνσεις, από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Λεπτοκαρυάς, με εκτροπή της κυκλοφορίας στην Π.Ε.Ο. Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς,
  • Αποκλεισμός του κλάδου εισόδου προς τον Αυτοκινητόδρομο στον Η– Α/Κ Ραψάνης με κατεύθυνση προς Αθήνα,
  • Αποκλεισμός της εισόδου προς τη χοάνη του Σταθμού Διοδίων Πλαταμώνα στον Α/Κ Πλαταμώνα προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη.  

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων και για τις δύο (2) κατευθύνσεις (Αθήνα – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιείται από την Π.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης (υφιστάμενη Εθνική Οδός Ευαγγελισμού – Λεπτοκαρυάς, μέσω Κοιλάδας Τεμπών) και συγκεκριμένα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Ευαγγελισμού έως τα διοικητικά όρια των Π.Ε. Λάρισας – Πιερίας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις