Breaking news

INTIME NEWS
A

Την επικίνδυνη κατάσταση που υπάρχει στις αστικές συγκοινωνίες καταδεικνύει νέο βίντεο, στο οποίο φαίνεται να κινείται λεωφορείο με ανοιχτές τις πόρτες.

Ειδικότερα, όπως κατήγγειλε ένας επιβάτης στο 902.gr, στο λεωφορείο της γραμμής 731, που εκτελεί τη διαδρομή Ανθούπολη -  Δάσος, χάλασε η πόρτα.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο οδηγός να αναγκαστεί να συνεχίσει το δρομολόγιο με ανοιχτή την πόρτα και με τον κίνδυνο να πέσει κάποιος στο δρόμο.

Οι πολίτες ορθώς ανησυχούν για την κατάσταση ασφαλείας, καθώς δεν είναι λίγα τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και δει το φως της δημοσιότητας, μετά το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.

Το proson.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει ενδεικτικά κάποια περιστατικά σε λεωφορεία, που «δείχνουν» την απουσία ασφάλειας στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Υπενθυμίζεται πως στις 30 Μαρτίου, έπεσε ξαφνικά κομμάτι της οροφής πάνω σε δύο επιβάτες κατά τη διάρκεια δρομολογίου του Χ95, το οποίο κινούνταν προς το Αεροδρόμιο, ωστόσο δεν τραυματίστηκαν σοβαρά καθώς ευτυχώς το κομμάτι δεν ήταν βαρύ.

Επίσης, στις 10 Μαρτίου έπεσε μεγάλο τμήμα οροφής του λεωφορείου της γραμμής 040, που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Πειραιάς - Σύνταγμα έπεσε ξαφνικά ένα μεγάλο κομμάτι της οροφής.

Ακόμα, στις 13 Μαρτίου, ο οδηγός του τρόλεϊ της γραμμής 13 έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, στη συμβολή των οδών Πατησίων και Θήρας, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με σταθμευμένο φορτηγό.

Στις 15 Μαρτίου ξεκόλλησε το δεξί φύλλο της μεσαίας πόρτας του λεωφορείου Α1 που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Βούλα, ενώ οι επιβάτες το συγκράτησαν οι ίδιοι για να μη φύγει εντελώς και βρεθεί στο δρόμο. Το λεωφορείο σταμάτησε στο ύψος του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις