Breaking news

Πάτρα Αχαΐα
A

Δεν έχουν τέλος τα ευτράπελα στους σιδηρόδρομους της χώρας, μάλιστα, λίγες μόνο ημέρες πριν από τις εκλογές. Μετά τη χθεσινή σοκαριστική καταγγελία, για τα τρένα του ΟΣΕ, τα οποία, για μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα, θα κινούνται και πάλι σε μονές γραμμές λόγω έλλειψης προσωπικού, στο φως έρχεται ακόμα μία βλάβη. Αυτή τη φορά στον προαστιακό στην περιοχής της Πάτρας.

Ειδικότερα, βλάβη παρουσίασε χτες, Δευτέρα, ο τοπικός συρμός του προαστιακού στην Πάτρα, ο οποίος εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Ρίο.

Λόγω βλάβης, το τρένο παρέμεινε ακινητοποιημένο στο ύψος της Κανελλοπούλου, σε σημείο όπου δεν υπήρχε σταθμός, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να αποβιβαστούν.

Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για προληπτικούς λόγους. Σύμφωνα με πληροφορίες, μία κοπέλα έπαθε κρίση πανικού από τον φόβο που ένιωσε, καθώς ήταν κλεισμένη μέσα στον συρμό.

Σημειώνεται ότι οι επιβάτες που αποβιβάστηκαν στην Αγυιά έμειναν στη μέση της διαδρομής, χωρίς κανείς να τους ενημερώσει για το αν και πότε θα περάσει η επόμενη αμαξοστοιχία.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις