Breaking news

Πέραμα
A

Σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα, στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ένα άτομο να είναι χωρίς τις αισθήσεις του.

Οι τραυματίες συμμετείχαν σε επισκευαστικές εργασίες στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόμενοι ήταν σε σκαλωσιά για να τοποθετήσουν το τέταρτο πτερύγιο στην προπέλα πλοίου. Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έπεσε η σκαλωσιά, με αποτέλεσμα να πλακώσει τους εργαζόμενους το πτερύγιο

Ο ένας εκ των τριών, 47 ετών και χειριστής γερανού, μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο δεύτερος τραυματίας, επίσης 47 ετών, νοσηλεύεται και αυτός στο Τζάνειο, ενώ ο τρίτος 43 ετών νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Δεκάδες δυστυχήματα, τα περισσότερα εκ των οποίων οφείλονται στα ελλιπή έως ανύπαρκτα μέτρα ασφάλειας, έχουν σημειωθεί στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

Ξυπνούν οι μνήμες

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται εργατικά ατυχήματα στην Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος. Η είδηση κάθε νέου τραγικού δυστυχήματος στο Πέραμα ξυπνάει μνήμες από την φονική έκρηξη που σκόρπισε τον θάνατο τον Ιούλιο του 2008.

Τον Ιούλιο του 2008, οκτώ εργάτες σκοτώθηκαν από την έκρηξη που συνέβη στο δεξαμενόπλοιο μεταφοράς υγροποιημένου αερίου Friendship Gas. Η τραγωδία αυτή είναι μία από τις πλέον πολύνεκρες των τελευταίων δύο δεκαετιών.

Για το τραγικό δυστύχημα οι ACTIVE MEMBER έχουν γράψει τον τραγούδι με τίτλο «ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις