Breaking news

Δωρεάν επιταγές θεάτρου ΔΥΠΑ
A

Λήγει σήμερα Τετάρτη 31 Μαΐου το πρόγραμμα χορήγησης επιταγών θεάτρου 2022 - 2023 της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ).

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την παράσταση της αρεσκείας τους, από την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΔΥΠΑ, μέχρι να εξαντληθούν οι προσφερόμενες θέσεις ανά παράσταση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι πάροχοι οι οποίοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα, έχουν προσφέρει πάνω από 90 παραστάσεις, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν οι δικαιούχοι, καθώς και οι ωφελούμενοι σε θέσεις πλατείας, χωρίς καμία δική τους οικονομική επιβάρυνση.

Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι τόσο η πνευματική ανάπτυξη του εργατικού δυναμικού, αλλά και η στήριξη των θεατρικών επιχειρήσεων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση της επιλογής τους από το μητρώο των παρόχων της ΔΥΠΑ, χωρίς να καταβάλουν κανένα επιπλέον ποσό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις επιταγές θεάματος τη ΔΥΠΑ, καθώς και την ενεργοποίηση τους, μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστότοπο της Δημόσια Υπηρεσίας Απασχόλησης, στη δημόσια πρόσκληση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις