Breaking news

γεωργια μπίκα
A

Ο Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει συμβουλευτικά την πλευρά της καταγγέλλουσας Γεωργίας Μπίτα, προχώρησε σε αποκαλυπτικές δηλώσεις, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο δικηγόρος μίλησε για «διεθνές κύκλωμα», το οποίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι υπάρχει παρέμβαση της εισαγγελίας της Κύπρου έπειτα από καταγγελία που έγινε στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε, η έρευνα ξεκίνησε κατόπιν διαβίβασης των σχετικών καταγγελιών στον εισαγγελέα της Κύπρου από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη.

Κατά τις πληροφορίες και καταγγελίες για τις οποίες έκανε λόγο ο Νίκος Διαλυνάς, «υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι και υπήρξαν και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο».

«Αυτά δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα» πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς σύμφωνα με τον οποίο, όμως, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα των εμπλεκόμενων Κυπρίων. «Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις γιατί πάρτι με κοπέλες και Κύπριους δεν είναι πάρτι» είπε ακόμη και σημείωσε πως «οι πληροφορίες είναι ότι δεν πρόκειται για παράρτημα, αλλά για κύκλωμα που συνεργάζεται με το εξωτερικό. Βιαστείτε μη μας "καπελώσουν" από την Κύπρο και ξεφτιλιστούμε».

Ο Κύπριος βουλευτής Χρίστος Χριστοφίδης με επιστολή στον εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη ζητά κατεπείγουσα έρευνα. «Εμπλέκεται η Κύπρος ως χώρος προμήθειας και διακίνησης γυναικών γι' αυτά τα ειδεχθή πάρτι», τόνισε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ μιλώντας στην ΕΡΤ, ενώ σημείωσε ότι πρόκειται για καταγγελία από ακτιβιστή που κατήγγειλε ότι στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης ενδέχεται να έχει εμπλοκή και ένας Κύπριος. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις