Breaking news

ντε νιρο
A

Ο θρύλος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντε Νίρο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο του ξενοδοχείο στην Ελλάδα αυτή την άνοιξη.

Το ξενοδοχείο De Niro’s Nobu θα ανοίξει στη βορειοανατολική ακτή της Σαντορίνης στο Ημεροβίγλι.

Το Nobu Hotel and Restaurant θα διαθέτει ένα επώνυμο Nobu Restaurant, πολυτελές σπα, γυμναστήριο, πισίνα υπερχείλισης δύο επιπέδων και πέντε υπερυψωμένες βίλες με πισίνα, που η καθεμία προσφέρει πανοραμική θέα τόσο στην Καλντέρα όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος.

Το ξενοδοχείο θα απέχει επίσης μόλις 20 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Σαντορίνης και θα βρίσκεται κατά μήκος του φημισμένου μονοπατιού πεζοπορίας που εκτείνεται μεταξύ της Οίας και των Φηρών, της πρωτεύουσας της Σαντορίνης.

Το ξενοδοχείο θα λειτουργήσει άμεσα, από την Άνοιξη του 2022 και θα αποτελεί το 26ο μέλος της αλυσίδας Nobu, την οποία έχει δημιουργήσει ο αστέρας του Χόλυγουντ μαζί με τον μεγάλο Ιάπωνα σεφ Nobu Matsuhisa, όταν δοκίμασε τις σπεσιαλιτέ του στις ΗΠΑ, αλλά και τον παραγωγό ταινιών Μέιρ Τέπερ.

Τα σχέδια ντε Νίρο δεν σταματούν όμως στην Θήρα, αλλά ανηφορίζουν και στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στην ξεχωριστή πόλη της Δράμας, για την παραγωγή μια νέας κινηματογραφικής ταινίας του Χόλυγουντ, με φόντο το σπήλαιο του Αγγίτη ποταμού και το Παρανέστι.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις