CLOSE

Breaking news

Κιάνου Ρίβς
A

Θύμα απίστευτης απάτης έπεσε 55χρονη Ηρακλειώτισσα, η οποία πίστεψε ότι επικοινωνούσε μέσω διαδικτύου με Χολιγουντιανό σταρ.

Σύμφωνα με όσα σημειώνει δημοσίευμα του neakriti.gr, η επικοινωνία τους διήρκησε μήνες και έφτασε σε τέτοιο σημείο ώστε η γυναίκα μέσα σε διάστημα 6 μηνών να πειστεί να δανείσει χρήματα στον  χρυσοδάχτυλο απατεώνα που υποδυόταν με πειθώ, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον γοητευτικό  Κιάνου Ρίβς.

Ο Κιάνου Ρίβς είναι γνωστός ως ένας  από τους πιο γοητευτικούς και επιτυχημένους σταρ του Χόλιγουντ, ενώ είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απλό και προσιτό  άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες.

Η καταγγελία της άφησε άφωνους τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου όπου κατέφυγε η γυναίκα πριν από τρία 24ωρα για να καταγγείλει την απάτη.

Η γνωριμία και επικοινωνία έγινε  πριν από αρκετούς μήνες μέσω instagram, όπου ο απατεώνας την προσέγγισε παριστάνοντας τον πρωταγωνιστή του Matrix. Καλλιεργώντας κλίμα εμπιστοσύνης με την 55χρονη Ηρακλειώτισσα ο απατεώνας άρχισε να στήνει τα δίχτυα του λέγοντας της ότι εξαιτίας του φορολογικού συστήματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα έπρεπε να πληρώσει προκαταβολικά το φόρο για να μπορέσει να εισπράξει την αμοιβή του από τη νέα ταινία που τον έκανε γνωστό και ιδιαίτερα αγαπητό ανά την υφήλιο. Ο μαϊμού Κιάνου Ρίβς την έπεισε να του δανείσει τα χρήματα που χρειαζόταν για την εφορία, υποσχόμενος ότι θα την ανταμείψει μόλις εισπράξει την αστρονομική  αμοιβή του για το νέο Matrix. Μάλιστα την προέτρεψε να επικοινωνήσει και με το «δικηγόρο» του, για να πειστεί.

Από τον Ιούνιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, με διάφορες καταθέσεις που έγιναν σε τράπεζες στην Ελλάδα και το εξωτερικό ο απατεώνας της απέσπασε ούτε λίγο, ούτε πολύ 150 χιλιάδες ευρώ.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις