Breaking news

kakopoiisi
A

Οι γείτονες του αστυνομικού που ξυλοκοπούσε την σύντροφο του, στον Νέο Κόσμο, κάνουν λόγο για ξυλοδαρμούς και μεγάλες φασαρίες

Συγκεκριμένα μία γειτόνισσα τους δήλωσε στη κάμερα του Star ότι « Της έριχνε πολύ ξύλο ». Οι γείτονες περιέγραψαν μια εφιαλτική κατάσταση, με πολλές φωνές και χειροδικίες κατά της κοπέλας, λέγοντας πως η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο και οι ένοικοι της πολυκατοικίας μπήκαν στη διαδικασία να αρχίζουν να συγκεντρώνουν υπογραφές για να απομακρυνθεί ο νεαρός αστυνομικός από το διαμέρισμα.

Ειδικότερα έκαναν γνωστό πως « Είχαμε αποφασίσει να μαζέψουμε υπογραφές για να φύγουν. Το ζευγάρι συνεχώς τσακωνόταν » υποστήριξε ένας άλλος ένοικος. Μία άλλη γειτόνισσα τόνισε ακόμη ότι προσπάθησαν να βοηθήσουν την 19χρονη και της είχαν πει ότι εάν δεν έχει κάπου να πάει, μπορούν να την στηρίξουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος αστυνομικός, ο οποίος συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος αφού πρώτα σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέλφων του που τον συνέλαβαν. Την ίδια στιγμή η σύντροφος του αστυνομικού αρνήθηκε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης.

Τι περιείχε το ηχητικό ντοκουμέντο με τις κραυγές της συντρόφου του αστυνομικού

Σοκάρουν οι κραυγές της συντρόφου του 21χρονου αστυνομικού, ο οποίος συνελήφθη για τον ξυλοδαρμό της, τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Νέο Κόσμο.

Σε ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε ο Alpha ακούστηκαν τα εξής « Θέλω να φύγω. Βοήθεια. Με χτυπάει. Δεν με αφήνει, θέλω να φύγω ρε φίλε. Θέλω να φύγω. Άσε με ρε αγόρι μου να φύγω, γιατί μου το κάνεις; εσένα σου αρέσει αυτό; Εσένα σου αρέσει που δεν με αφήνεις να φύγω και με κρατάς με το ζόρι; » ακούγεται να φωνάζει η νεαρή γυναίκα. 

Οι γείτονες του ζευγαριού καταγγέλλουν συχνούς καυγάδες με ξυλοδαρμό, ενώ υποστηρίζουν ότι οι κραυγές της κοπέλας ακούγονταν μέχρι τον δρόμο.

Έπειτα δήλωσαν πως « Μία δύο τρεις δεν γινόταν άλλο αυτή η κατάσταση. Έβγαινε η κοπέλα και ζητούσε βοήθεια, τα ξημερώματα είχαμε ξυλοδαρμούς καλέσαμε την αστυνομία και προλάβαμε το κακό », ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Το σχετικό βίντεο με το ηχητικό ντοκουμέντο:

Οι γείτονες κατήγγειλαν τον ξυλοδαρμό με 3 τηλεφωνήματα στην Άμεση Δράση.

Η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ ήταν επεισοδιακή. Όταν έφτασαν στην περιοχή, η πόρτα του διαμερίσματος παρέμενε κλειστή και έτσι μπήκαν στο σπίτι μέσα από τον ακάλυπτο. Ακόμα και μετά την εμφάνιση των αστυνομικών η ένταση συνεχίστηκε όπως καταγγέλλουν οι γείτονες. Όπως υποστηρίζουν δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαν καλέσει την αστυνομία.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για να επιληφθούν στο συμβάν δήλωσαν πως « Μπήκαμε από την μπαλκονόπορτα για να σώσουμε την κοπέλα που φώναζε. Αυτός μας έβριζε και μας έλεγε “φύγετε” ενώ γρονθοκόπησε και αστυνομικό. Μετά από λίγες ώρες κατέθεσε μήνυση εναντίον μας » . Αργότερα οι αστυνομικοί αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από παρέμβαση εισαγγελέα.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις