Breaking news

revenge_porn/radar
A

Μία ακόμη νέα υπόθεση revenge porn υλικού έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες των ελληνικών δρώμενων, καθώς μία νεαρή κατήγγειλε το πρώην σύντροφο, ο οποίος έστειλε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στο αγόρι της και σε φίλους.

Συγκεκριμένα η 22χρονη κατήγγειλε πως σε ηλικία 16 ετών σύναψε σχέση με έναν 24χρονο άντρα, ο οποίος όμως άρχισε να γίνεται κακοποιητικός σύμφωνα με όσα αναφέρει στην εκπομπή T-live.

Αφότου η κοπέλα αποφάσισε να χωρίσουν, έφτιαξε ξανά τη ζωή της, και λίγους μήνες μετά ο πρώην σύντροφός της έστειλε στο αγόρι της και σε άλλους κοινούς τους γνωστούς βίντεο με ερωτικές τους στιγμές για να την εκδικηθεί.

Για αυτό τον λόγο η 22χρονη αναγκάστηκε να αλλάξει πόλη και να έρθει για δύο χρόνια στην Αθήνα.

Προώθησε το βίντεο στο σύντροφο και στους φίλους της

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ίδια στον Alpha η νεαρή γυναίκα είπε τα εξής « Δεν του είχα στείλει κάποιο βίντεο. Ό,τι βγάλαμε είχε γίνει και με τη δική μου συναίνεση και από ό,τι έχει έρθει στα χέρια μου από άλλες συσκευές, υπάρχουν και άλλα βίντεο και φωτογραφίες που εγώ δε γνώριζα. Το έστειλε σε αρκετά άτομα, ήδη τρία με τέσσερα μου το έχουν παραδεχτεί ».

Η ίδια δήλωσε πως ο πρώην σύντροφος της έστειλε το βίντεο και στον τότε σύντροφο της « Η τότε σχέση μου με βοήθησε με το να μου το δώσει και να μπορέσω να κάνω τη μήνυση. Στις 24/8 συγκεκριμένα, τότε που θα κλείναμε τρία χρόνια σχέσης με τον προηγούμενο, αποφάσισε να στείλει προσωπικές μας στιγμές σε άλλα άτομα και να φτάσει και στα χέρια της τότε σχέσης μου. Με αποτέλεσμα να χωρίσω, καταστράφηκαν τα πάντα γύρω μου, δεν ήξερα πώς να το πω στους δικούς μου». 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις