Breaking news

Νοσοκομείο Τζάνειο
A

Τραγικό επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, καθώς ένας ασθενής επιτέθηκε σε νοσηλευτή, όπως αναφέρει καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ.

Η καταγγελία αναφέρει ότι, το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, με το λόγο του ξυλοδαρμού του ασθενή από την πλευρά του νοσηλευτή να είναι η καθυστερημένη εξυπηρέτηση στο χειρουργικό τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών του Τζάνειου νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα, μέσα από τη σχετική ανακοίνωση η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλει τη στάση της Διοίκησης του νοσοκομείου, καθώς ο νοσηλευτής υπέβαλε μήνυση και βρέθηκε σήμερα στο αυτόφωρο δικαστήριο ως μάρτυρας, ενώ η Διοίκηση του νοσοκομείου τον άφησε «απροστάτευτο» και δεν εμφανίστηκε.

Ειδικότερα, η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι ο 25χρονος που εξεταζόταν στο χειρουργικό ιατρείο των επειγόντων, επειδή θεώρησε ότι αργούν να τον εξυπηρετήσουν σηκώθηκε πάνω από την κλίνη και έδειρε τον νοσηλευτή.

Ακόμη η ανακοίνωση του προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει τα εξής:

«Η αστυνομία οδήγησε τον νεαρό και τον νοσηλευτή στο τμήμα, και ο δεύτερος υπέβαλε μήνυση. Σήμερα πήγε ο νοσηλευτής στο αυτόφωρο δικαστήριο ως μάρτυρας. Η διοίκηση εξαφανισμένη. Πουθενά δεν εμφανίστηκε. Άφησε τον νοσηλευτή απροστάτευτο. Άφησαν τον νοσηλευτή χτυπημένο να τρέχει στα δικαστήρια. Εάν χρειασθεί δικηγόρο θα τον πληρώσει από τη τσέπη του; Η διοίκηση ήθελε προφανώς να αποσιωπηθεί το συμβάν. Διαφορετικά θα έμπαινε μπροστά και θα κατέθετε μήνυση η ίδια. Οι δικηγόροι του νοσοκομείου θα ήταν δίπλα στο συνάδελφο. Ντροπή και πάλι ντροπή».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις