Breaking news

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Σεπόλια
A

Μετά το δέντρο στην πλατεία Κλαυθμώνος, άγνωστοι φαίνεται να ξάφρισαν και χριστουγεννιάτικο δέντρο που τοποθετήθηκε από τον δήμο στην Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια.

Συγκεκριμένα, το δέντρο έμεινε χωρίς στολίδια από τη μέση και κάτω, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αντίστοιχη κατάσταση βρίσκονται πάνω από 10 χριστουγεννιάτικα δέντρα σε διάφορες περιοχές της Αθήνας.

Μιλώντας στην κάμερα του Open, ο αντιδήμαρχος Αθηναίων Σάκης Κολλάτος, είπε πως αυτό είναι ένα φαινόμενο που αντιμετωπίζει η πολιτεία κάθε χρόνο, σε αρκετά σημεία της πόλης.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι, «Είναι πράγματα τα οποία τα αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο, τέτοιου είδους φαινόμενα. Όπου υπάρχουν πλατείες που είναι γειτονιά, η εικόνα είναι πιο καλή. Η πλατεία Κλαυθμώνος είναι ένα μέρος όπου το βράδυ βγαίνουν διάφοροι».

Ακόμη ο ίδιος πρόσθεσε ότι, «Για παράδειγμα το δέντρο στην Χαλεπά στα Πατήσια προστατεύεται από τους κατοίκους. Η εικόνα αυτή δεν είναι παντού, έχουμε προβλήματα το ξέρουμε, κάθε χρόνο τα αντιμετωπίζουμε, Είναι σε συγκεκριμένα σημεία στην Αττική, σε 5-6 σημεία. Μεταξύ άλλων στον Άγιο Παντελεήμονα, την πλατεία Αττικής, τον Άγιο Παύλο και παίρνουν όσα φτάνει το ύψος τους».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις