Breaking news

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα
A

Ομολόγησε, χτες, βράδυ Τρίτης, ο 71χρονος, που συνελήφθη στο Κερατσίνι ως ύποπτος για την δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο πως αυτός ήταν που πυροβόλησε θανάσιμα το θύμα. Ο δράστης, πήγε με όπλο στο πατρικό της γυναίκας, χτύπησε το κουδούνι και μόλις είδε την κοπέλα από το τζάμι, την πυροβόλησε δύο φορές, τραυματίζοντάς τη θανάσιμα στην κοιλιά και το στήθος.

«Την σκότωσα γιατί την έπιασα με άλλον. Τα είχα τόσα χρόνια μαζί της και το έκανε αυτό σε εμένα; Ε, ας πάω φυλακή τώρα», φέρεται να είπε κατά την απολογία του. 

Ο 71χρονος γυναικοκτόνος είχε εντοπιστεί νωρίτερα μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος, ενώ κατά την ερεύνα οι αστυνομικοί βρήκαν και το όπλο με το οποίο διέπραξε το έγκλημα. Οι αστυνομικοί που τον συνέλαβαν τον οδήγησαν στην Ασφάλεια Πειραιά, και εκεί κατά την κατάθεση του ο 71χρονος «έσπασε» και παραδέχθηκε την ενοχή του για την δολοφονία της 43χρονης συντρόφου του.

Η 43χρονη μητέρα, τρεις ημέρες πριν βρει τραγικό θάνατο, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι είχε πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας η ίδια αλλά και ο γιος της.

Κατόπιν του περιστατικού αυτού και την καταγγελία της 43χρονης οι αστυνομικοί σύστησαν στην άτυχη γυναίκα να μην γυρίσει στο σπιτι αλλά να βρει καταφύγιο σε κάποιο συγγενικό ενώ εγκατέστησαν στο κινητό της το panic button ωστόσο η γυναίκα δεν το πάτησε ποτέ και βρήκε τραγικό θάνατο.

Το χρονικό της γυναικοκτόνίας

Η 43χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού βρήκε τραγικό θάνατο χτες, ξημερώματα Τρίτης, στο πατρικό της σπίτι όπου κυριολεκτικά κρυβόταν, καθώς ο 70χρονος σύντροφος της είχε δείξει από καιρό τις άγριες προθέσεις του. 

Το μαρτύριο που ζούσε η 43χρονη μητέρα από την Σαλαμίνα αποτυπώνεται στις καταθέσεις που κατά την διάρκεια της χτεσινής ημέρας συνέλεξαν οι αστυνομικοί.

Γείτονες του θύματος ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Πριν λίγες μέρες είχε γίνει ένας μεγάλος καυγάς και ο Π.Χ (όνομα συντρόφου) την είχε χτυπήσει άσχημα.
Φώναζε η Π.Γ (όνομα θύματος) να την βοηθήσει κάποιος και πως ο Π.Χ της είχε πάρει το κινητο και το αυτοκίνητο.»

Άλλη κατάθεση αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Γ. (Όνομα θύματος) πρέπει να είχε χτυπηθεί από τον σύντροφο της γιατί 3-4 μέρες τώρα την βλέπαμε να κουτσαίνει και να χρησιμοποιεί ένα Π».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις