Breaking news

Ποσειδώνος
A

Έντονα προβλήματα υπάρχον ακόμα και τώρα στην κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος της Οδού Αγία Αλεξάνδρου, στο Παλαιό Φάληρο.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, η κίνηση των οχημάτων πραγματοποιείται μετ’ εμποδίων λόγω της συσσώρευσης υδάτων που προήλθε από την έντονη βροχόπτωση. Παρότι η βροχή έχει σταματήσει το πρόβλημα συνεχίζεται καθώς δεν υποχωρεί η στάθμη των υδάτων. 

Συγκεκριμένα, το ύψος του νερού ξεπερνάει το μαρσπιέ των πορτών των οχημάτων, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η δεξιά λωρίδα στο ρεύμα προς τον Πειραιά. Στο σημείο βρίσκεται περιπολικό της Τροχαίας που ελέγχει την κυκλοφορία.

Δύσκολη ημέρα και για τους πεζούς που επιχειρούν να περάσουν το δρόμο.

Πώς θα κινηθεί η κακοκαιρία

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εκδόθηκε χτες από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), και επικαιροποιήθηκε σήμερα το πρωί, το βαρομετρικό χαμηλό στο νοτιοδυτικό Ιόνιο, συνοδευόμενο από μέτωπο, κινείται ανατολικά και προκαλεί πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού στη νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα απόψε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20 Δεκεμβρίου 23) έως και τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης (21 Δεκεμβρίου 23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις, στα νότια και βαθμιαία στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα.

Πιο αναλυτικά:

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

  • Από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη νότια Κρήτη και πιθανώς στη νότια Πελοπόννησο.
  • Από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (κυρίως περιοχή Σάμου - Ικαρίας) και τις ανατολικές Κυκλάδες και μέχρι το απόγευμα στα Δωδεκάνησα

Δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας

Πατήστε play και δείτε live την εξέλιξη της κακοκαιρίας:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις