Breaking news

INTIME NEWS
A

Την πόρτα του ανακριτικού γραφείου Βέροιας πρόκειται να περάσει αύριο, Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε το έξι μηνών μωρό της μπροστά στα δύο άλλα ανήλικα παιδιά της, μετά την προθεσμία που έλαβε.

Χθες η 37χρονη πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, και η γυναίκα κρατείται στην Αστυνομική διεύθυνση Βέροιας, ενώ είχε μεταφερθεί, έπειτα από δική της επιθυμία στο νοσοκομείο της περιοχής για να της χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του βρέφους προήλθε από θλαστικές κακώσεις. Όπως φαίνεται η 37χρονη μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το άτυχο παιδί της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ευρήματα το βρέφος έφερε κακώσεις κεφαλής, κάταγμα κρανίου, εκχυμώσεις και εκδορές προσώπου και στοματικής κοιλότητας.

Μήνυση εναντίον της 37χρονης καταθέτει ο πατέρας του βρέφους

Την ίδια ώρα ο πατέρας του παιδιού, με τον οποίο η 37χρονη είχε χωρίσει λίγες ημέρες μετά τη γέννηση του μωρού, προχώρησε σε μήνυση εναντίον της.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, ilarissa.gr, απευθύνθηκε σε δικηγόρο προκειμένου να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον της 37χρονης, ενώ ο ίδιος φαίνεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις