Breaking news

ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη
A

Αναπαραγωγή φαίνεται να έχει πάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βίντεο το οποίο αναρτήθηκε και παρουσιάζει οδηγό λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη να στρίβει τσιγάρο, ενόσω εκτελεί διαδρομή δρομολογίου, οδηγώντας παράλληλα.

Όπως παρουσιάζεται στο βίντεο το οποίο ανάρτησε επιβάτης της διαδρομής στο TikTok, ο οδηγός κρατούσε το τιμόνι ενώ παράλληλα προσπαθούσε να στρίψει τσιγάρο προκειμένου να καπνίσει.

Συγκεκριμένα, φαίνεται ότι για να διευκολυνθεί άφησε το τιμόνι και το στήριζε με τα χέρια του. Σύμφωνα με τον χρήστη το λεωφορείο είναι του ΟΑΣΘ και συγκεκριμένα  της γραμμής 23 που εκτελεί το δρομολόγιο «Νέος Σιδηροδρομικός - Συκιές».

Οι πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν ότι, πηγές του ΟΑΣΘ απάντησαν για το περιστατικό υποστηρίζοντας πως δεν προκύπτει από κάπου ότι πρόκειται για οδηγό λεωφορείου του ΟΑΣΘ

Ακόμη επισήμανα ότι, αναφορικά με το περιστατικό δεν έχει κάποια καταγγελία ενώ κατέληξαν πως οι οδηγοί του ΟΑΣΘ είναι ενήμεροι για τους κανονισμούς και ότι δεν επιτρέπεται το κάπνισμα την ώρα του δρομολογίου και της οδήγησης.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις