Breaking news

Θεσσαλονίκη - ατύχημα
A

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς μεταφέρθηκαν δύο άτομα, που τραυματίστηκαν, αφού έπεσαν μέσα σε τρύπα τριών μέτρων, που άνοιξε μετά από υποχώρηση του οδοστρώματος στη Θεσσαλονίκη.

Το συμβάν σημειώθηκε γύρω στη 1 τα ξημερώματα, όταν τα δύο άτομα, ηλικίας 19 ετών, ένας άνδρας και μία γυναίκα έπεσαν σε τρύπα βάθους τριών μέτρων, ενώ περπατούσαν, καθώς υποχώρησε το οδόστρωμα, στην περιοχή του Μπιτ Μπαζάρ.

Οι περαστικοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική, ωστόσο, μέχρι να φτάσουν στην περιοχή, καταστηματάρχης προσέφερε μία αναδιπλούμενη σκάλα από την οποία κατάφεραν να βγουν στην επιφάνεια τραυματισμένοι οι δύο νεαροί.

Οι τραυματίες παραλήφθηκαν από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χρονη έχει κατάγματα, ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο νεαρός, που φέρει θλαστικά τραύματα.

Έρευνα για το συμβάν διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου.

Φωτογραφίες από το σημείο

Φωτογραφίες από το σημείο, όπου σημειώθηκε το περιστατικό δημοσίευσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Περιβάλλοντος και Βιώσιμης Κινητικότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης,  κ. Πρόδρομος Νικηφορίδης.

Στην ανάρτηση του, ο αντιδήμαρχος σημείωσε ότι: «Όταν η γη φεύγει κάτω από τα πόδια σου. Μπιτ Παζάρ στο εσωτερικό της αγοράς το συμβάν. Δεν πρόκειται για υποχώρηση του οδοστρώματος! Δύο νέα παιδιά τραυματίστηκαν».

«Ευτυχώς τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς»

«Ήμουν ένα από τα άτομα που βοήθησα τα δύο παιδιά. Κινούμαι χρόνια στην περιοχή. Ήταν αναμενόμενο πως θα είχαμε κάποια στιγμή ατύχημα. Ευτυχώς τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα. Θα μπορούσαμε να μιλάμε για νεκρούς. Φωνάζουμε χρόνια προς τους αρμόδιους ότι κάτι πρέπει να γίνει με το Μπιτ Παζάρ» αναφέρει στο ThessToday αυτόπτης μάρτυρας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις