Breaking news

Το «έστρωσε» στην Πάρνηθα: Διακόπηκε η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης (βίντεο)
A

Χιονίζει στην Πάρνηθα από σήμερα το πρωί της Πέμπτης, 15 Φεβρουαρίου, με αποτέλεσμα η Τροχαία να προχωρήσει στο κλείσιμο της Λεωφόρου Πάρνηθος.

Συγκεκριμένα η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος, από το ύψος του καζίνο.

Στα «λευκά» έχει ντυθεί το καταφύγιο Φλαμπούρι της Πάρνηθας, όπως βλέπουμε στις εικόνες που δημοσιεύει του Forecast Weather Greece και το ίδιο το καταφύγιο.

 

 

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες το πρωί της Πέμπτης

Στους -6.2 °C έπεσε η ελάχιστη θερμοκρασία το πρωί της Πέμπτης, τιμή που σημειώθηκε στο Σέλι. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες το πρωί της Πέμπτης
meteo.gr

Ο καιρός σήμερα

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Ειδικότερα, στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Κρήτη πιθανώς να είναι ισχυρά. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 και πρόσκαιρα έως 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια και τα ανατολικά ηπειρωτικά όπου θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 15 με 17 και τοπικά στα Δωδεκάνησα τους 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σήμερα θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς το πρωί μεμονωμένες καταιγίδες. Από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις