Breaking news

Βροχερός καιρός στην Αθήνα
A

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν τη νύχτα και στην Αττική από την καταιγίδα που σαρώνει τη χώρα από την Κυριακή. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ οι καταιγίδες θα μείνουν πάνω από την Ελλάδα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσία, τα έντονα φαινόμενα που φέρνουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες, ξεκίνησαν από τα δυτικά και γρήγορα επεκτείνονται και στην υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

Τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου

  • Από τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά), την ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης πρόσκαιρα και της Αττικής), τις Κυκλάδες, την Κρήτη (κυρίως στα νότια), την Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Εύβοια και τις Σποράδες με βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα.
  • Από τις προμεσημβρινές ώρες θα επηρεαστούν τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου (από τη Χίο και νοτιότερα) και τα Δωδεκάνησα.

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου

  • Τα έντονα φαινόμενα θα διατηρηθούν στις νότιες περιοχές των Δωδεκανήσων και βαθμιαία μέχρι το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Πατήστε play και δείτε στον χάρτη πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία της επόμενες ώρες

 
Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις