Breaking news

Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα
A

Τρίτο κρούσμα μηνιγγίτιδας εντοπίστηκε στην Πάτρα, κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου στις υγειονομικές αρχές. Συναγερμό στις υγειονομικές αρχές στην Πάτρα μετά το τρίτο κατά σειρά κρούσμα μηνιγγίτιδας. Πρόκειται για 20χρονο φοιτητή, τον οποίο εντόπισαν οι γονείς του στο σπίτι του σε άσχημη κατάσταση.

Ο 20χρονος φοιτητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας σε σοβαρή κατάσταση και κατόπιν διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου νοσηλεύεται σε ΜΕΘ διασωληνωμένος.

Με αφορμή και το νέο περιστατικό ο Διοικητής της 6ης υγειονομικής περιφέρειας είπε πως θα έρθει σε επικοινωνία με τις πρυτανικές αρχές για να δουν σε ποιες ενέργειες θα προβούν. Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για το τρίτο κρούσμα μηνιγγίτιδας που εντοπίζεται σε φοιτητή του Πανεπιστημίου Πατρών το τελευταίο διάστημα.

Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στα μέσα Γενάρη σε πρωτοετή φοιτητή του τμήματος Ναυπηγών.

Το δεύτερο κρούσμα καταγράφηκε προς τα τέλη Φεβρουαρίου, όταν 20χρονη φοιτήτρια διαγνώστηκε επίσης με μηνιγγίτιδα. Η 20χρονη αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια συνέλευσης της σχολής της και έχασε τις αισθήσεις της. Στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, όπου οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε διασωλήνωση λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας της.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις