Breaking news

κακοποίηση ανηλίκου
A

Σοκ προκαλεί υπόθεση αιμομιξίας, που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σήμερα, Δευτέρα. Ειδικότερα, 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της, στην Κρήτη, και πιο συγκεκριμένα, στο Ρέθυμνο.

Το γεγονός αυτό, αποκάλυψε στο star ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κ. Γιώργος Καλλιακμάνης

Μάλιστα, τα δύο παιδιά δήλωσαν στην αστυνομία ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο και πως είναι ερωτευμένοι. 

Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας. 

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο εβδομάδες, η 13χρονη αποκάλυψε στη μητέρα της πως είχε κάποια συμπτώματα που την προβλημάτιζαν.

Η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το κορίτσι βρισκόταν στον 7o μήνα της κύησης. Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 15χρονο αδελφό της.

Νεότερα 

Η υπόθεση παραπέμφθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε στον 15χρονο δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου, που αφορά σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών

Βιασμός 15χρονης στο Ρέθυμνο: Απολογείται ο 48χρονος που άφησε έγκυο την 15χρονη

Υπενθυμίζεται ότι, λίγες ημέρες πριν, έγινε γνωστό ότι 15χρονη έμεινε έγκυος μετά από βιασμό. Σταδιακά θα γίνουν οι απολογίες των τριών δραστών στην ανακρίτρια για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης στο Ρέθυμνο. Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου θα περάσει ο 48χρονος πιθανολογούμενος πατέρα του μωρού, καθώς είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της εννέα μήνες πριν.

Οι άλλοι δύο, ο 44χρονος, λατζέρης στο επάγγελμα, που είχε σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη το 2022 καθώς και ο 56χρονος, σύντροφος της μητέρας της 15χρονης, ο οποίος εξίσου είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της αναμένεται να απολογηθούν αύριο. Σύμφωνα με το cretapost, o εισαγγελέας τους άσκησε κακουργηματικές διώξεις.

Όλα αποκαλύφθηκαν στις αρχές Μαρτίου όταν η 15χρονη φτάνει με τη μητέρα της στο νοσοκομείο Ρεθύμνου σε προχωρημένη κύηση. Νωρίτερα, είχε επισκεφτεί έναν ιδιώτη γυναικολόγο, καθώς είχε προβλήματα με την έμμηνο ρήση της, χωρίς να έχει αντιληφθεί ότι είναι έγκυος. Εκεί ο γυναικολόγος της ανέφερε πως βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και τη συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο Ρεθύμνου. Στις αρχές Μαρτίου η 15χρονη φέρνει στον κόσμο ένα υγιές κοριτσάκι με τους γιατρούς να διαπιστώνουν πως δεν ήταν γνωστό ποιος είναι ο πατέρας. Άμεσα οι γιατροί και η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώνουν την αστυνομία, η οποία ξεκινά τις έρευνες ενώ την 15χρονη αρχίζει να παρακολουθεί και ψυχίατρος.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και των καταθέσεων που έλαβαν οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν πως η ανήλικη από την ηλικία των 13 χρονών είναι θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης. Όπως διαπιστώθηκε ο πιθανολογούμενος πατέρας, ο σύντροφος της μητέρας της αλλά και ένα λατζέρης είχαν σεξουαλικές επαφές μαζί της. Μάλιστα, πριν εννέα μήνες φαίνεται πως είχε σεξουαλικές επαφές με τον 48χρονο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις