Breaking news

Αστυνομία
A

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο ακόμη συλλήψεις για την υπόθεση μαστροπείας με τη μορφή της στρατολόγησης, μεταφοράς και παράδοσης ανήλικων κοριτσιών σε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό την γενετήσια εκμετάλλευση τους.

Μετά από σχετικές έρευνες, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 55χρονο και έναν 36χρονο. Και οι δύο συνελήφθησαν λόγω ενταλμάτων και με τις κατηγορίες για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το κύκλωμα μαστροπείας μετέφερε τα ανήλικα θύματα σε ξενοδοχεία της Αθήνας και της Γλυφάδας, ενώ κάποιες φορές κάποιοι «πελάτες» πλήρωναν με ναρκωτικά και συγκεκριμένα με κοκαΐνη.

Οι αστυνομικοί, έπειτα από έρευνες που έκαναν, διαπίστωσαν ότι μια 25χρονη και μια 21χρονη, ήταν αυτές που στρατολογούσαν τα ανήλικα θύματά τους και τα υποχρέωναν να εκδίδονται.

Σημειώνεται πως για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ακόμη τέσσερις ημεδαποί (25χρονη, 25χρονος, 54χρονος και 21χρονη) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή, άπαξ και κατ’ εξακολούθηση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις