Breaking news

Υπόθεση Κολωνού: Απορρίφθηκε ομόφωνα η αναγνώριση ελαφρυντικών στον Μίχο
A

«Φλερτάρει» με την ισόβια κάθειρξη ο Ηλίας Μίχος καθώς το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα απολύτως ελαφρυντικό για την φρικτή υπόθεση του Κολωνού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ανακοίνωσε την απόφαση δικαστών και ενόρκων να μην αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό στον καταδικασθέντα για τη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης από τον Κολωνό, λόγω των ειδεχθών πράξεων για τις οποίες καταδικάστηκε.

Ο Μίχος είναι αντιμέτωπος και με πολυετείς καθείρξεις, με ποινές 10 έως 15 ετών για κάθε πράξη και για τα υπόλοιπα αδικήματα για τα οποία καταδικάστηκε και συγκεκριμένα κατάχρηση ανηλίκου, μαστροπεία, πορνογραφία ανηλίκου.

Κατά πλειοψηφία 6-1 το δικαστήριο δεν αναγνώρισε ελαφρυντικά ούτε στη μητέρα της 12χρονης, η οποία όμως έχει καταδικαστεί για εκβίαση σε βαθμό πλημμελήματος και ως εκ τούτου η αποφυλάκισή της αναμένεται να είναι άμεση.

Ομόφωνα δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά ούτε στον 59χρονο «Μιχάλη». Στους υπόλοιπους 17 καταδικασθέντες αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά.

Το δικαστήριο έχει διακόψει για τη λήψη απόφασης επί των ποινών.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις