Breaking news

Παγωτό
A

Επείγουσα ανακοίνωση για την ανάκληση του δημοφιλούς παγωτού ξυλάκι Magnum της Unilever εξέδωσαν η Αρχές Ασφαλείας Τροφίμων (FSA) της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. Οι παρτίδες από τα «διάσημα» παγωτά ανακαλούνται λόγω πιθανής παρουσίας ξένου σώματος και συγκεκριμένα μεταλλικών θραυσμάτων.

H ανακοίνωση της FSA αναφέρει: «Η Unilever ανακαλεί τα Magnum Classic Ice Cream Sticks (3x100ml) γιατί μπορεί να περιέχουν κομμάτια μετάλλου. Η πιθανή παρουσία μετάλλου καθιστά αυτό το προϊόν μη ασφαλές για κατανάλωση».

Οι αρχές ενημέρωσαν τους λιανοπωλητές να αφαιρέσουν από τα ράφια τις επικίνδυνες παρτίδες και να εμφανίσουν τις ειδοποιήσεις ανάκλησης στο σημείο πώλησης και στους καταναλωτές να μην τα καταναλώσουν.

Η προειδοποίηση αφορά τις παρτίδες L3324, L3325, L3326, L3327, L3328 με ημερομηνία λήξης τον Νοέμβριο του 2025. Οι πληροφορίες βρίσκονται τυπωμένες στο πλάι του κουτιού.

magic

Η ανακοίνωση της εταιρείας

«Η Magnum παίρνει προληπτικά μέτρα με την ανάκληση περιορισμένου αριθμού του Magnum Classic Ice Cream Sticks (3x100ml) ως συνέπεια εσωτερικών ελέγχων ασφαλείας που έδειξαν την πιθανότητα να περιέχουν μικρά μεταλλικά κομμάτια».

»Η ασφάλεια των καταναλωτών που αγοράζουν και καταναλώνουν τα προϊόντα μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και γι αυτό το λόγο προχωράμε στην ανάκληση των ανωτέρω προϊόντων. Κανένα άλλα Magnum, δεν έχει επηρεαστεί – Απολογούμαστε για τυχόν ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία».

Η ανακοίνωση της FSA

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις