Breaking news

Μητέρα 12χρονης Κολωνός
A

Αποφυλακίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης 2 Απριλίου από τις φυλακές του Κορυδαλλού η μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, έπειτα από την απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και 41 χρόνια ο Ηλίας Μίχος.

Συγκεκριμένα, λίγο νωρίτερα η μητέρα της 12χρονης έφυγε από τις φυλακές Κορυδαλλού, και σύμφωνα με πληροφορίες της δικηγόρου της 12χρονης, με κάποιο τρόπο θα συναντηθούν.

Υπενθυμίζεται πως η μητέρα της 12χρονης έχει χάσει την επιμέλεια των παιδιών της, ειδικότερα την επιμέλεια δύο εκ των παιδιών της, την έχει η θεία τους και των υπόλοιπων τεσσάρων η γιαγιά τους.

Η η κα Αναστασία Ταραχοπούλου, μιλώντας χθες σε εκπομπή του Ant1, δήλωσε «Χρειάζονται νέες διαδικασίες για να πάρει ξανά την επιμέλεια της 12χρονης η μητέρα της. Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι χάρηκε πάρα πολύ το παιδί, συγκινήθηκε, έκλαιγε, ήταν χαρούμενο. Μόλις βγει από τη φυλακή με κάποιο τρόπο θα βρεθούνε. Αυτή τη στιγμή η επιμέλεια είναι στη θεία των δύο παιδιών και των τεσσάρων στη γιαγιά».

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις