Breaking news

Αυτοκίνητα από 300 ευρώ: Σήμερα η δημοπρασία με 51 οχήματα (λίστα)
A

Οχήματα προς κυκλοφορία εκποιεί η Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ) σε δημοπρασία που θα διεξαχθεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις της Δ.Δ.Δ.Υ. στη Μαγουλέζα.

Ειδικότερα, θα διενεργηθούν προφορική πλειοδοτική δημοπρασία στις 09:15 π.μ., οι οποίες αφορά την εκποίηση οχημάτων με τιμές εκκίνησης από 300 ευρώ.

Τα οχήματα χαρακτηρίζονται όλα «Προς κυκλοφορία».

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συμμετοχή καθενός των πλειοδοτών στην διαδικασία της δημοπρασίας προϋποθέτει την πλήρη ενημέρωσή του επί των νέων όρων πώλησης που ισχύουν, οι οποίοι είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Δήλωση άγνοιας αυτών δεν αποτελεί άλλοθι και δεν γίνεται δεκτή.

Σημειώσεις για τα οχήματα

Ο διακανονισμός του υπολοίπου τιμήματος μετά την καταβολή του 20%, γίνεται εντός 30 ημερών από την επομένη ημέρα της κατακύρωσης των αποτελεσμάτων της Δημοπρασίας. Τυχόν αιτήσεις παρατάσεων διακανονισμού και μόνο για 15 ημερολογιακές ημέρες θα γίνονται δεκτές αυστηρά εντός των 30 αυτών ημερών.

  • Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στην δημοπρασία των Επιβατικών, Φορτηγών και Λεωφορείων προς κυκλοφορία είναι 300€.
  • Στις τιμές εκποίησης των οχημάτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογών ΦΠΑ 24%.
  • Με την ολοκλήρωση της πλειοδοσίας κάθε οχήματος, καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας.

Η υπηρεσία για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει, ενώ τα φυσικά πρόσωπα συμμετέχουν στις δημοπρασίες πώλησης οχημάτων προς κυκλοφορία μόνο αυτοπροσώπως. Κατ΄ εξαίρεση μπορούν να συμμετάσχουν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο εφόσον αυτός είναι σύζυγος ή συγγενής εξ αίματος μέχρι και του δεύτερου βαθμού

Δείτε ΕΔΩ τη λίστα με τα δημοπρατούμενα οχήματα

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις