Breaking news

Άγιοι Ανάργυροι: Ένας σκύλος «ξύπνησε» την Αστυνομία (βίντεο ντοκουμέντο)
A

Ένα νέο σοκαριστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή του ΑΝΤ1, «Το Πρωινό», στο οποίο αποτυπώνεται η πλήρης απάθεια των αστυνομικών ακόμα και μετά το έγκλημα, που επιβεβαιώνει τον ωχαδελφισμό που επικρατεί στην ΕΛΑΣ.

Το βίντεο καταγράφει τις κινήσεις του φρουρού – σκοπού αλλά και των υπόλοιπων αστυνομικών έξω από το Τμήμα των Αγίων Αναργύρων λίγο μετά τη δολοφονία της Κυριακής μόλις κάποια μέτρα μακριά του.

Ο φίλος της Κυριακής, ο οποίος τη συνόδευε, ήρεμος και νωχελικός, με το χέρι στη τσέπη περπατά προς το αστυνομικό τμήμα για να ενημερώσει για τη δολοφονία και, όπως μπορεί κανείς να διακρίνει στο βίντεο, ο μόνος που αναστατώθηκε από το έγκλημα ήταν ένας σκύλος!

To τετράποδο είναι, όπως φαίνεται, αυτό που «αφυπνίζει» και τις αστυνομικούς του τμήματος που βγαίνουν επίσης περπατώντας να δουν τι έχει συμβεί.

Στη συνέχεια, βλέπουμε τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ να προχωρούν κι αυτοί νωχελικά προς το σημείο, για να διαπιστώσουν πως η 28χρονη κείτεται νεκρή στο έδαφος.

Δείτε το βίντεο:

Όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή οι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων έχουν κληθεί να δώσουν έγγραφες εξηγήσεις για όσα έκαναν και για όσα... δεν έκαναν.

«Της είχε πει θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν»

Στο μεταξύ, νέα στοιχεία για την κακοποίηση και τις απειλές που δεχόταν η άτυχη Κυριακή από τον δολοφόνο της τα προηγούμενα χρόνια κι ενώ διατηρούσε σχέση μαζί του, έδωσε μια φίλη της κοπέλας, μιλώντας στο «Φως στο Τούνελ».

Η φίλη και συνάδελφός της που ήταν το ταίρι της στο συνεργείο, είπε χαρακτηριστικά πως «ο σύντροφός της δεν έχει ψυχολογικά, έχει μανία με τις γυναίκες. Μάλωνα συνέχεια μαζί του. Την Κική την έκανε ό,τι ήθελε. Επτά χρόνια ήταν μαζί. Της μίλαγε πολύ άσχημα, της έλεγα: «Τι κάνεις με αυτό το παιδί; Δεν είναι για σένα, άστον φύγε. Μάλιστα μου έλεγε ότι ήταν έγκυος και την είχε χτυπήσει τόσο πολύ και έχασε το μωρό και χώρισαν».

Όπως ανέφερε η ίδια κοπέλα, η Κυριακή πολλές φορές χώριζε, αλλά την γύριζε πάντα πίσω με απειλές: «Της είχε πει πολλές φορές ότι θα τη σκοτώσει αν χωρίσουν. Της είχα πει να φύγει, γιατί κάποια μέρα θα τη σκότωνε και εκείνη έλεγε ότι τον αγαπάει».

Η Κυριακή πήγαινε στην δουλειά με σημάδια και μελανιές, συνέχισε η φίλη της, προσθέτοντας πως η οικογένειά της της έλεγε να φύγει από αυτή τη σχέση. «Όταν είχε πάει στη μαμά της μια μέρα, αυτός φώναζε τόσο πολύ και της λέω: 'Το βρίσκεις λογικό, να σε βρίζει επειδή πήγες στη μαμά σου;'. Αυτός μας έβαζε και δουλεύαμε και καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο και μας περίμενε…»

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις