Breaking news

Προσλήψεις στη ΣΤΑΣΥ
A

Με ειδικά προγράμματα δρομολογίων κινούνται τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αθήνας σήμερα Μεγάλo Σάββατο 4 Μαΐου 2024.

Όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, τα δρομολόγια των μέσων θα ολοκληρωθούν νωρίτερα προκειμένου οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες να γιορτάσουν την Ανάσταση μαζί με τις οικογένειές τους.

Ειδικότερα:

Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ κινούνται με βάση το πρόγραμμα δρομολογίων Σαββάτου. Οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται για τα τρέχοντα δρομολόγια από την εφαρμογή της τηλεματικής.

Στη γραμμή 1 Μετρό (ΗΣΑΠ, Πειραιάς – Κηφισιά), τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 10,5′ έως τις 16:00, ανά 12,5′ μεταξύ 16:00 – 20:00 και ανά 15′ μέχρι τις 23:00.

Στη γραμμή 2 Μετρό (Ανθούπολη – Ελληνικό), οι συρμοί θα διέρχονται ανά 10′ όλη την ημέρα.

Στη γραμμή 3 Μετρό (Δημοτικό Θέατρο – Δουκίσσης Πλακεντίας) τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται ανά 9′. Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια του Αεροδρομίου που εξυπηρετούν τους σταθμούς στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο θα πραγματοποιούνται κανονικά ανά 36′.

Τέλος, οι συρμοί του Τραμ θα διέρχονται ανά 15′ από τις στάσεις όλη τη μέρα.

Τα τελευταία δρομολόγια των μέσων 

Νωρίτερα, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία δρομολόγια όλων των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, με απόφαση σωματείων εργαζομένων αλλά και των συγκοινωνιακών φορέων.

Τα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα έχουν αποσυρθεί στα αμαξοστάσια ως τις 23:00. Αυτό σημαίνει ότι τα τελευταία δρομολόγια θα αναχωρήσουν από τις αφετηρίες γύρω στις 21:00 – 22:00 έτσι ώστε από τις 22:00 να ξεκινήσει η απόσυρση των οχημάτων.

Τα νυκτερινά δρομολόγια συνήθως πραγματοποιούνται κανονικά, με έξοδο των λεωφορείων από τα αμαξοστάσια μετά τα μεσάνυκτα. Όσον αφορά τις 24ωρες γραμμές του Αεροδρομίου, αυτές συνήθως κυκλοφορούν κανονικά όλο το βράδυ, χωρίς διακοπή των δρομολογίων.

 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις