Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε 57χρονη γυναίκα, η οποία κακοποιούσε 88χρονη υπερήλικη την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, στην οικία της ηλικιωμένης σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.
Η 57χρονη, με καταγωγή από τη Ρουμανία, μετά την προθεσμία που είχε λάβει, οδηγήθηκε σήμερα, Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, το μεσημέρι στα δικαστήρια Ηρακλείου.
Κατά την απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως ουδέποτε είχε ασκήσει βία στην 88χρονη γυναίκα, ωστόσο οι κινήσεις που οδήγησαν τα παιδιά της ηλικιωμένης στην καταγγελία και εντέλει στην σύλληψή της από αστυνομικούς έχουν καταγραφεί και είναι στα χέρια των αρχών.
Τι υποστηρίζει η οικογένεια της 88χρονης
Μέλη της οικογένειας της ηλικιωμένης υποστηρίζουν ότι το τελευταίο διάστημα η 88χρονη διαμαρτυρόταν για επιθετική συμπεριφορά της 57χρονης αποκλειστικής, η οποία σύμφωνα με τους ίδιους, έβγαζε για κάποια διαστήματα την κάμερα από την πρίζα για να μην καταγράφονται οι εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού.
Η 57χρονη είναι αντιμέτωπη με την κατηγορία της ληστρικής εκβίασης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.