Σοκαρισμένη είναι η Κύπρος από τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε λίγο μετά τις 09:00 το πρωί της Πέμπτης στη Λεμεσσό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες άγνωστος άνδρας πυροβόλησε εν ψυχρώ τον επιχειρηματία και πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Καρμιώτισσα, Σταύρο Δημοσθένους, ενώ εκείνος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
Φέρεται πως ο δράστης οδηγούσε ένα βαν μπροστά από το όχημα του θύματος όταν ξαφνικά σταμάτησε, του έφραξε τον δρόμο και άνοιξε πυρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Cyprus Times, το περιστατικό εκτυλίχθηκε στην οικία του κ. Δημοσθένους που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, ενώ αυτός βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του.
Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης κατέβηκε από βαν όχημα, τον πυροβόλησε, επιβιβάστηκε ξανά σε αυτό και διέφυγε.
Πληροφορίες αναφέρουν πως μέσα στο όχημα του Δημοσθένους βρισκόταν και συγγενικό του πρόσωπο τη στιγμή της επίθεσης.
Εντοπίστηκε φλεγόμενο όχημα
Από την ένοπλη επίθεση προκλήθηκε και τροχαίο ατύχημα, ενώ οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το φλεγόμενο όχημα που εντοπίστηκε λίγο αργότερα στον αυτοκινητόδρομο κοντά στη Γερμασόγεια να χρησιμοποιήθηκε από τον δράστη για τη διαφυγή του.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τον τόπο του εγκλήματος, ενώ για τις ανάγκες των ερευνών έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φυλάξεως έως τον κόμβο Τροόδους.
Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.