Σοβαρές υλικές ζημιές προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας, 17 Νοεμβρίου σε διαμέρισμα στην περιοχή της Πυλαίας, στη Θεσσαλονίκη. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 08:30 σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη, από αιτία που παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση. Σύμφωνα με τον διοικητή του Β’ Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Πύραρχο Απόστολο Κουρούσια, οι πυροσβέστες προχώρησαν στον απεγκλωβισμό μίας ηλικιωμένης γυναίκας από το μπαλκόνι του φλεγόμενου διαμερίσματος, με τη συνδρομή κλιμακοφόρου οχήματος.
Όπως ανέφερε ο Πύραρχος, ένα από τα δωμάτια του διαμερίσματος έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ και οι υπόλοιποι χώροι έχουν υποστεί εκτεταμένες υλικές ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται.