Breaking news

«Τρεις μαχαιριές του δώσαμε»: Η ψυχρή ομολογία του δράστη στο TikTok για το μαχαίρωμα στον 14χρονο
A

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 17χρονου και ενός 19χρονου για τη βίαιη επίθεση με μαχαίρι σε έναν 14χρονο μαθητή στον Χολαργό, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το περιστατικό έγινε γνωστό από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης, αφού ένας από τους δράστες ανάρτησε βίντεο και φωτογραφίες.

«Τρεις μαχαιριές του δώσαμε, τίποτα παραπάνω»

Ο 17χρονος παραδέχεται στο βίντεο που δημοσίευσε: «Τρεις μαχαιριές του δώσαμε, τίποτα παραπάνω. Τις δύο τις έβαλα εγώ, την άλλη ο φίλος μου».

Σύμφωνα με το Star, η επίθεση σημειώθηκε ενώ ο 14χρονος βρισκόταν με δύο κοπέλες. Μία ώρα αργότερα, οι δύο δράστες τον πλησίασαν και άρχισαν να τον χτυπούν με γροθιές και κλωτσιές. Έπειτα τον μαχαίρωσαν στον γλουτό, στο πόδι και στην κοιλιά.

Μία κοπέλα φαίνεται ότι χρησιμοποιήθηκε ως «δόλωμα» για να προσελκύσει το θύμα στο σημείο της ενέδρας. Φίλη του 14χρονου ανέφερε ότι η κοπέλα είχε κανονίσει να συναντηθούν οι δυο τους, ώστε να στηθεί η επίθεση: «Τα δύο παιδιά άρχισαν να τον χτυπάνε και να τον μαχαιρώνουν», είπε.

Προσχεδιασμένη η επίθεση

Οι συνομιλίες στο Instagram αποκαλύπτουν πως η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη. Η 20χρονη κοπέλα πίεζε τον 14χρονο να βρεθούν μόνοι τους, με τη συμφωνία ότι θα έφερνε φαγητό, ενώ ο ανήλικος δράστης εμφανίζεται να επιβεβαιώνει τον ρόλο του στο σχέδιο. Παράλληλα, συνέχισε να ανεβάζει βίντεο με τραγούδια που αναφέρονται σε βία και μαχαιρώματα, δείχνοντας πως δεν μετάνιωσε.

Το πρώτο άτομο που ειδοποιήθηκε ήταν η στενή φίλη του θύματος, στην οποία ο 14χρονος είπε μόνο: «Με μαχαίρωσαν».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις