Breaking news

souvlaki
A

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του Star, η τιμή του «πιτόγυρου» είναι πλέον στα 4,30 από 3,90 πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη. 

Ο λόγος πίσω από τη δραματική αύξηση της τιμής του αγαπημένου ελληνικού εδέσματος, είναι η ακρίβεια και οι ελλείψεις στα υλικά παρασκευής του, όπως το λάδι και το κρέας. Συγκεκριμένα, οι επιχειρηματίες αναφέρουν πως από τα 12 ευρώ που προμηθεύονταν το δεκάκιλο ηλιελαίου πλέον έχει φτάσει τα 35 ευρώ, ενώ η τιμή του χοιρινού έχει αυξηθεί περίπου 30%.

Πέραν αυτών, τα λειτουργικά έξοδα αυξάνονται λόγω της ενεργειακής κρίσης και των ανατιμήσεων στην ενέργεια. 

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις