Χάος επικρατεί στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης μετά από τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, όταν νταλίκα ξέφυγε από την πορεία της και «δίπλωσε» στο ύψος της εξόδου προς Κωνσταντινουπολίτικα, μετά το τούνελ της Τούμπας, στο ρεύμα προς δυτικά.
Ως αποτέλεσμα, όπως μεταδίδει το voria.gr, δημιουργήθηκαν ουρές τουλάχιστον 7 χιλιομέτρων, μέχρι τη διασταύρωση του αυτοκινητοδρόμου με την ΕΟ Θεσσαλονίκης–Μουδανιών.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί πλήρως, ενώ στο σημείο βρίσκεται η Τροχαία, η οποία εκτρέπει τα οχήματα μέσω των οδών Σταγειρίτη και Λαμπράκη, οι οποίες είναι κυριολεκτικά στο «κόκκινο», καθώς δέχονται τεράστιο κυκλοφοριακό φόρτο.
Όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, η νταλίκα, με την εκτροπή της, προκάλεσε μετατόπιση των προκατασκευασμένων τσιμεντένιων στηθαίων που έχουν τοποθετηθεί στον Περιφερειακό λόγω των εργασιών για το Flyover, με αποτέλεσμα να έχουν μπει μέσα στη μία από τις δύο λωρίδες στο ρεύμα προς ανατολικά, δυσχεραίνοντας έτσι και εκεί την κυκλοφορία.