Breaking news

γυναίκα
A

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες αποκαλύπτονται για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης στην Κυψέλη, με θύμα μια 25χρονη γυναίκα με αναπηρία. Βίντεο-ντοκουμέντα δείχνουν τη στιγμή που η μητέρα της κοπέλας, επιστρέφοντας στο σπίτι, έρχεται αντιμέτωπη με τον 64χρονο δράστη, ο οποίος βρισκόταν γυμνός πάνω από την κόρη της.

Η μητέρα περιγράφει τη δραματική μάχη σώμα με σώμα που έδωσε για να τον ακινητοποιήσει: «Πήγε να με αγκαλιάσει και καλά για συγγνώμη και του ρίχνω μια με το τηγάνι. Γλιστράω και πέφτω, και εκείνη την ώρα βρήκε την ευκαιρία και άρχισε να με χτυπά. Προσπαθώ να σηκωθώ και πάλι αρχίζει και μου ρίχνει. Φεύγει, τον κυνηγάω με ένα μαχαίρι».

Σοκαριστικές αποκαλύψεις από την κόρη του δράστη

Η υπόθεση παίρνει ακόμη πιο σκοτεινή τροπή, καθώς η ίδια η κόρη του δράστη αποκάλυψε ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της σε ηλικία μόλις 7 ετών στην Αλβανία.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχω ζήσει το ίδιο περιστατικό που έχει ζήσει το κορίτσι. Ήμουν μικρή και φοβόμουν να φέρω αντίρρηση μη με έδερνε, μη με σκότωνε. Επτά χρονών ήμουν... Το κράτησα μέσα μου για πολλά χρόνια. Θεωρούσα ότι δεν έγινε κάτι σημαντικό».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο πατέρας της προσπάθησε να την υποτιμήσει ψυχολογικά:
«Μου λέει "δεν έχω κάνει τίποτα, είσαι τρελή, το έχεις σκαρφιστεί από το μυαλό σου". Δεν θα μου πει ποτέ συγγνώμη. Είμαι μάνα και υποστηρίζω τη μάνα».

Η ίδια αποκάλυψε ότι η μητέρα της γνώριζε τα περιστατικά αλλά δεν αντέδρασε:
«Όταν ήμουν 7 ετών, ο πατέρας μου με βίασε μία φορά στην Αλβανία όταν έλειπαν όλοι από το σπίτι. Δεν τον κατήγγειλα ποτέ, φοβόμουν. Η μητέρα μου γνώριζε τι έκανε και δεν έκανε τίποτα».

Η κόρη του δράστη επισημαίνει πως κράτησε επτασφράγιστο μυστικό τον εφιάλτη που βίωσε και πλέον έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της.

Η Ασφάλεια Αθηνών έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στο κέντρο και τα νότια προάστια για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος θεωρείται πιθανό να κρύβεται από οικείο πρόσωπο. Οι Αρχές εκτιμούν πως είναι απίθανο να έχει διαφύγει εκτός Ελλάδας.

Η υπόθεση προκαλεί σοκ, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 64χρονου, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις