Αυξημένη παραμένει και σήμερα η κίνηση στους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου της Αθήνας, με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν σημαντικές καθυστερήσεις σε βασικές αρτηρίες.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφονται στον Κηφισό, την Αττική Οδό, τη Λεωφόρο Κηφισίας και τη Λεωφόρο Μεσογείων, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.
«Φρακαρισμένος» ο Κηφισός
Στον Κηφισό, η κίνηση στο ρεύμα καθόδου ξεκινά από το ύψος της Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι το Περιστέρι. Αντίστοιχα, ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι και η άνοδος, με μεγάλες καθυστερήσεις από τη Λένορμαν έως τη Νέα Ιωνία.
Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική Οδό, κυρίως στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, όπου η κίνηση ξεκινά από το Ζεφύρι και εκτείνεται έως το Μαρούσι.
Στο «κόκκινο» το κέντρο
Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα σημειώνονται και στο κέντρο της πόλης. Η άνοδος της Λεωφόρος Συγγρού παρουσιάζει πολύ αυξημένη κίνηση έως το Σύνταγμα, ενώ μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στην Οδός Αρδηττού, από τη συμβολή με τη Λεωφόρος Ηλιουπόλεως έως το Χίλτον.
Οι οδηγοί καλούνται να επιδείξουν υπομονή και να επιλέγουν εναλλακτικές διαδρομές, καθώς η συμφόρηση αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες.