Breaking news

τικ τακ
A

Από τον Οκτώβριο του 2018 άρχισε να μεγαλώνει η εφαρμογή ΤikTok και έγινε η περισσότερο «κατεβασμένη» εφαρμογή για εκείνο τον μήνα. Έχει κοντά στο 1 δισεκατομμύριο χρήστες, χωρίς να υπολογίζουμε τους Κινέζους, οι οποίοι χρησιμοποιούν το Douyin.

Χάρη στην εφαρμογή, ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει μικρά βίντεο με τον εαυτό του ως πρωταγωνιστή, με μουσική στο background.

Τα βιντεάκια αυτά είναι, λοιπόν, κυρίως μουσικά και διαρκούν από 3 έως 15 δευτερόλεπτα και από βίντεο σε λούπα από 30 έως 60 δευτερόλεπτα.

Τα βίντεο μπορούν να «τρέξουν», να πάνε πιο αργά ή να φιλτραριστούν. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ένα μουσικό βίντεο χρησιμοποιώντας μουσική από τη «βιβλιοθήκη» της εφαρμογής (έχει τεράστια ποικιλία) ή να βιντεοσκοπήσουν ένα στο οποίο τραγουδούν συγχρονισμένα (voice over). Μπορούν ακόμα να βάλουν βίντεο μέσα στο βίντεο χρησιμοποιώντας τη λειτουργία duets.

Εννοείται ότι τα βιντεάκια διανέμονται τόσο στο TikTok όσο και σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Ακόμα και οι αντιδράσεις των άλλων χρηστών στο εκάστοτε βίντεο μπορούν να γίνουν βίντεο.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις