Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στη Θεσσαλονίκη, όταν μία νεαρής ηλικίας αγελάδα βρέθηκε να κινείται αντίθετα στην Εθνική Οδό, στο ύψος της Σίνδου, προκαλώντας αναστάτωση και κυκλοφοριακό χάος.
Οι οδηγοί που κινούνταν στο σημείο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα απρόσμενο θέαμα, καθώς το ζώο βρισκόταν εντός του αυτοκινητόδρομου.
Η παρουσία της αγελάδας στο οδόστρωμα σήμανε συναγερμό στις αρχές, με την αστυνομία να επεμβαίνει άμεσα, προχωρώντας σε προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας για την αποφυγή τροχαίου ατυχήματος.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, και με τη συνδρομή του ιδιοκτήτη του ζώου, η αγελάδα ακινητοποιήθηκε και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από τον δρόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η αγελάδα είχε διαφύγει της προσοχής του ιδιοκτήτη της από την περιοχή του Καλοχώρι. Αφού διένυσε σημαντική απόσταση, κατάφερε να φτάσει μέχρι την Εθνική Οδό και να εισέλθει σε αυτήν, στο ύψος της Σίνδου.