Breaking news

Άγιος Δημήτριος: Ερωτική αντιζηλία πίσω από τη δολοφονία του 27χρονου
A

Σοκ προκαλεί η υπόθεση δολοφονίας που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 22 Απριλίου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, με θύμα έναν 27χρονο άνδρα και δράστη έναν 20χρονο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, το έγκλημα εκτυλίχθηκε στο πάρκο Ασυρμάτου, όπου οι δύο άνδρες είχαν κανονίσει να συναντηθούν. Η συνάντηση φέρεται να οργανώθηκε από τον 20χρονο, ο οποίος επιδίωκε να ζητήσει από το θύμα να διακόψει κάθε επικοινωνία με τη σύντροφό του, με την οποία στο παρελθόν ο 27χρονος διατηρούσε σχέση.

Παρά το γεγονός ότι η σχέση του θύματος με τη νεαρή γυναίκα είχε λήξει μήνες πριν, εκείνος συνέχιζε να επικοινωνεί μαζί της, γεγονός που φαίνεται να πυροδότησε την ένταση.

Τον μαχαίρωσε στην καρδιά

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από τον έλεγχο. Ένας έντονος διαπληκτισμός εξελίχθηκε σε συμπλοκή, με τον 20χρονο να φέρεται να τραυματίζει θανάσιμα τον 27χρονο με μαχαίρι στην περιοχή της καρδιάς.

Μετά το περιστατικό, ο δράστης εγκατέλειψε το σημείο μαζί με έναν 18χρονο φίλο του, ο οποίος τον συνόδευε. Αργότερα, συναντήθηκαν με τις συντρόφους τους και παρέμειναν σε εσωτερικό χώρο.

Η εξιχνίαση της υπόθεσης ήρθε γρήγορα, καθώς ο 18χρονος, συγκλονισμένος από τα γεγονότα, φέρεται να επικοινώνησε μέσω τρίτου προσώπου με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας κρίσιμες πληροφορίες.

Συνελήφθη ο 20χρονος

Ο 20χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στις Αρχές, συνοδευόμενος από δικηγόρο, όπου και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία, ενώ τρία ακόμη άτομα κατηγορούνται για υπόθαλψη εγκληματία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος δράστης υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία ως ναύτης, γεγονός που σημαίνει ότι η υπόθεση θα εξεταστεί από στρατιωτικό εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές αρχές απέκλεισαν από νωρίς το ενδεχόμενο ληστείας ή άλλων κινήτρων, καθώς τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος βρέθηκαν άθικτα. Τα στοιχεία συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε εν θερμώ, με βασικό κίνητρο την ερωτική αντιζηλία.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις