Breaking news

αστυνομία
A

Αιματηρό περιστατικό μεταξύ κτηνοτρόφων σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Λασίθι, με αφορμή κτηματικές διαφορές που φαίνεται να είχαν εμπλακεί αρκετά άτομα και να οδηγούν σε ανεξέλεγκτη ένταση

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επεισόδιο εμπλέκονται ένας 36χρονος, δύο αδέλφια ηλικίας 27 και 34 ετών, καθώς και μια 68χρονη γυναίκα. Η διαφωνία φέρεται να αφορά καταπάτηση βοσκοτόπων, με τα δύο αδέλφια να υποστηρίζουν ότι το κοπάδι του 36χρονου εισέρχεται σε ιδιόκτητες εκτάσεις τους.

Η ένταση κλιμακώθηκε γρήγορα, με την 68χρονη να φέρεται να εξυβρίζει τον 36χρονο και στη συνέχεια τα δύο αδέλφια να του επιτίθενται.

Ο ένας κρατούσε μαγκούρα και ο άλλος μαχαίρι, με αποτέλεσμα ο 36χρονος να τραυματιστεί σοβαρά σε κοιλιά και μπράτσο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Εκεί του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε συρραφή των τραυμάτων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, νοσηλεύεται σε κατάσταση βραχείας παρακολούθησης, ενώ η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Συλλήψεις και έρευνα των αρχών

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των δύο αδελφών, οι οποίοι κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν περιλαμβάνουν:

  • Πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης

  • Εξύβριση

  • Παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

Το περιστατικό ερευνάται περαιτέρω από τις αρχές, ενώ εξετάζονται όλες οι πτυχές της υπόθεσης που οδήγησε στη βίαιη σύγκρουση.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις