Breaking news

Κτηματολογικά γραφεία: Κακουργηματικές διώξεις για τα μέλη του κυκλώματος
A

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό με «πρωταγωνιστή» ένα πεντάχρονο αγόρι προκάλεσε το πρωί την κινητοποίηση των Αρχών, στη λεωφόρο Βασιλέως Γεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Το παιδί, που βρισκόταν μόνο του σε διαμέρισμα έκτου ορόφου, βγήκε στο μπαλκόνι και για σχεδόν μία ώρα πετούσε διάφορα αντικείμενα στο πεζοδρόμιο, όπως πέτρες, ηλεκτρική σκούπα, κουβά με σφουγγαρίστρα, τράπουλα και επιτραπέζια παιχνίδια.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι μπήκαν στο διαμέρισμα από διπλανή οικία, καθώς η εξώπορτα ήταν κλειδωμένη. Προσεγγίζοντας το παιδί, κατάφεραν να σταματήσουν τη «δράση» του, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Όταν η μητέρα επέστρεψε στο σπίτι, προσήχθη στο τμήμα και στη συνέχεια συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου.

Με εντολή εισαγγελέα, η προσωρινή φύλαξη του αγοριού ανατέθηκε σε άτομο από το φιλικό περιβάλλον, μέχρι να ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία σε βάρος της μητέρας.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις