Breaking news

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ
A

Σοβαρή καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για τον γνωστό παρουσιαστή της εκπομπής  "Ράδιο Αρβύλα", ο οποίος φέρεται να ανέβασε βίντεο πρώην συντρόφου του σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Την καταγγελία έκανε ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης στο instagram, ο οποίος τονίζει πως θα σεβαστεί την ανωνυμία της κοπέλας.

Σύμφωνα με το 2020mag.gr και την ανάρτηση του Η. Γκιώνη, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, κατήγγειλε πως μετά τον χωρισμό τους, ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες της, σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Στην ανάρτηση τονίζεται ακόμη, πως όταν η κοπέλα αντιλήφθηκε την δημοσίευση του υλικού, φέρεται  να ειδοποίησε την αστυνομία αλλά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απέφυγε τη σύλληψη. 

Το υλικό που αφορούσε τη συγκεκριμένη κοπέλα κατέβηκε αμέσως αλλά «συνέχιζε να ανεβάζει πορνογραφικό υλικό από άλλες κοπέλες, το οποίο υπάρχει μέχρι και σήμερα».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Όπως αναφέρει ο Ηλίας Γκιώνης, ύστερα από ένα χρόνο μετά τη μήνυση, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος επικοινώνησε μαζί της, εκμεταλλευόμενος την άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόταν και της ζήτησε να αποσύρει την μήνυση, μέχρι και που της ζήτησε να παντρευτούν. Εκείνη αποφάσισε να του δώσει μια ευκαιρία να τα βρουν εξωδικαστικά, αλλά ο Σ. Παναγιωτόπουλος φέρεται να αθέτησε την συμφωνία τους.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις