Breaking news

Τραγωδία στα Ιωάννινα: Νεκρός 20χρονος φοιτητής - Έπεσε από μεγάλο ύψος
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Μηχανοκίνητη λέμβος με πέντε επιβαίνοντες βυθίστηκε χθες, Σάββατο, το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, με τους επιβάτες, Ρουμάνους τουρίστες, να βγαίνουν κολυμπώντας στην κοντινή ακτή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νέων Μουδανιών και στο σημείο μετέβησαν στελέχη της με περιπολικό όχημα. Όλοι οι επιβαίνοντες της λέμβου είναι καλά στην υγεία τους και ανέφεραν πως δεν απαιτείται η μεταφορά τους σε νοσηλευτικό ίδρυμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ, το σκάφος ανελκύστηκε με ασφάλεια και μεταφέρθηκε στην ξηρά με μέριμνα του ιδιοκτήτη του. Την προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Β' Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

Από το συμβάν δεν διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις