Breaking news

εκαβ
A
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ισπανία ο θάνατος ενός κοριτσιού μόλις δύο ετών, το οποίο έχασε τη ζωή του αφού έμεινε για πολλές ώρες μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, επειδή ο πατέρας του φέρεται να το ξέχασε κατά τη διάρκεια της καθημερινής μετακίνησης προς τον παιδικό σταθμό.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο πατέρας είχε μεταφέρει το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας στο σχολείο το πρωί της Τετάρτης. Στη συνέχεια, καθώς κατευθυνόταν προς την εργασία του και αφού δέχθηκε τηλεφωνική κλήση, στάθμευσε το όχημα, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι η μικρή κόρη του παρέμενε μέσα στο αυτοκίνητο και δεν την είχε αφήσει στον παιδικό σταθμό.

Η απουσία του παιδιού έγινε αντιληπτή όταν η μητέρα πήγε να το παραλάβει από τον παιδικό σταθμό και διαπιστώθηκε ότι δεν είχε εμφανιστεί ποτέ εκεί. Λίγο αργότερα, το κοριτσάκι εντοπίστηκε μέσα στο όχημα χωρίς τις αισθήσεις του.

Μεταφέρθηκε άμεσα σε κέντρο πρώτων βοηθειών στην περιοχή Μπερταμιράνς, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με τις αρχές και την Πολιτική Προστασία, το παιδί παρέμεινε για αρκετές ώρες μέσα στο όχημα, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες οδήγησαν σε σοβαρή αφυδάτωση και θερμοπληξία. Η εξωτερική θερμοκρασία εκείνη την ημέρα άγγιζε περίπου τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Στην οικογένεια παρέχεται ήδη ψυχολογική υποστήριξη, ενώ οι αρχές ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό.

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις.
Βάλε το proson.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Δημοφιλείς Ειδήσεις