Breaking news

ΑΣΕΠ
A

Δημοσιεύθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 1Κ/2022 του ΑΣΕΠ που αφορά την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας δεκαπέντε (15) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στην Ελληνική Αρχή Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών - Ε.Α.Γ.Μ.Ε. (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).

Οι ειδικότητες

Οι ειδικότητες που ζητούνται στην προκήρυξη 1Κ/2022 του ΑΣΕΠ είναι οι εξής:

Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (Π.Ε.) - 12 θέσεις

  • ΠΕ Γεωτεχνικών (ειδ. Γεωλόγων),
  • ΠΕ Γεωτεχνικών (ειδ. Δασολόγων),
  • ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού,
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μεταλλειολόγων),
  • ΠΕ Μηχανικών (ειδ. Μεταλλείων και Μεταλλουργών) και
  • ΠΕ Περιβάλλοντος (ειδ. Χημικών).

Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) - 3 θέσεις

  • ΤΕ Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος,
  • ΤΕ Μηχανικών (ειδ. Τοπογράφων Μηχανικών) και
  • ΤΕ Πληροφορικής.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 8 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 08:00 και λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν ηλεκτρονική «Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση» στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. 

Αναλυτικά η προκήρυξη

Τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα που μοριοδοτούν

Για όλες τις θέσεις της προκήρυξης 1K/2022 του ΑΣΕΠ απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

ΑΣΕΠ - Αυτή είναι η εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών σε 48 ώρες για άμεση μοριοδότηση

Δύο από τα πρόσθετα προσόντα αυτά προσόντα είναι η γνώση της αγγλικής γλώσσας και η γνώση χειρισμού Η/Υ. Συγκεκριμένα για ορισμένες θέσεις ζητείται η άριστη, πολύ καλή ή καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, ενώ για όλες σχεδόν τις θέσεις απαραίτητο προσόν είναι η  γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου.

Η έλλειψη δηλαδή μίας τέτοιας πιστοποίησης μπορεί να στερήσει από τους υποψηφίους την δυνατότητα συμμετοχής στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Πλέον όμως όποιος θέλει μπορεί και προλαβαίνει να λάβει μία από τις δύο παραπάνω πιστοποιήσεις (ή και τις δύο)!

Είναι γεγονός ότι πλέον σχεδόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ πλέον ζητείται από τους υποψηφίους να κατέχουν πιστοποιήσεις που να αποδεικνύουν την γνώση τουλάχιστον μίας ξένης γλώσσας όσο και την γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στην διαγωνιστική διαδικασία.

Επιπλέον, πολλοί υποψήφιοι έχουν την εντύπωση πως η απόκτηση τέτοιων πιστοποιήσεων είναι μία χρονοβόρα διαδικασία που απαιτεί πολύ χρόνο σε δια ζώσης μαθήματα και εξετάσεις.

Παλαιότερα μπορεί να ίσχυε αυτό , πλέον όμως, υπάρχει η δυνατότητα εάν κάποιος θέλει άμεσα, να λάβει πολύ εύκολα είτε πιστοποίηση γνώσης ηλεκτρονικού υπολογιστή είτε Πιστοποίηση της Αγγλικής Γλώσσας (LTE) αναγνωρισμένη από το ΑΣΕΠ που παρέχει το GoLearn για να τις χρησιμοποιήσει για μοριοδότηση στο δημόσιο, σε προκηρύξεις, σε διαγωνισμούς, στον ΑΣΕΠ για προσλήψεις, σε μεταπτυχιακά κλπ.

Μοριοδότηση με Εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών εύκολα και ευέλικτα από το σπίτ με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Μόνο 111 ευρώ) 

Μοριοδότηση με Πιστοποίηση γνώσης Ηλεκτρονικού Υπολογιστή (ΜΟΝΟ 100 ευρώ)

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις