Breaking news

ΙΝΤΙΜΕ
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Τρίτη, τα προσωρινά αποτελέσματα για προσλήψεις επιλαχόντων στην Ανεξάρτητη Αρχή, «Επιθεώρηση Εργασίας», μέσω της προκήρυξης 3Κ/2019.

Ειδικότερα, τα προσωρινά αποτελέσματα αφορούν σε τέσσερις θέσεις τακτικού προσωπικού κλάδου - ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού προσωπικού, χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης, από επιλαχόντες της συγκεκριμένης προκήρυξης, που διαθέτουν τα ίδια τυπικά και πρόσθετα προσόντα, όπως ακριβώς ορίζονται στην ανώτερη προκήρυξη.

Η κατάρτιση των ακόλουθων πινάκων πραγματοποιήθηκε ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων και των κριτηρίων των επιλαχόντων της προκήρυξης 3Κ/2019 του κλάδου-ειδικότητας ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού, με βάση τα δικαιολογητικά που είχαν υποβάλει οι υποψήφιοι στην ως άνω διαδικασία και με τη σειρά που είχαν στους πίνακες κατάταξης του εν λόγω κλάδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην προκήρυξη.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις 

Ενστάσεις κατά των παρακάτω, προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβάλλουν οι υποψήφιοι από αύριο, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024 έως και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται με κατάθεσή της ή με αποστολή συστημένης επιστολής απευθείας στο ΑΣΕΠ, στην ακόλουθη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π.
Ένσταση για την Προκήρυξη 3Κ/2019
Κατηγορία: Π.Ε. ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ
T.Θ. 14308 Αθήνα
Τ.Κ. 11510

Δεκτή επίσης γίνεται και η υποβολή ένστασης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο e-mail: [email protected].

Για την ένσταση απαιτείται και παράβολο 20 ευρώ, άλλως η ένσταση δεν εξετάζεται. Ο ενδιαφερόμενος υποβάλει το παράβολο το οποίο έχει προμηθευτεί ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, μέσω της εφαρμογής ηλεκτρονικού παραβόλου (e-Παράβολο), επιλέγοντας «Φορέας Δημοσίου» και «Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)».

Αποτελέσματα

Υπενθυμίζουμε, ότι, σύμφωνα με το άρθρο του proson.gr, η προκήρυξη 3Κ/2019 του ΑΣΕΠ προβλέπει την πλήρωσημε σειρά προτεραιότητας, 76 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ), στο ΣΕΠΕ, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους, στην Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας, στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, στο Επιμελητήριο Λακωνίας και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις