Breaking news

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
A

Εκδόθηκαν σήμερα, Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, από το ΑΣΕΠ, τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 5Κ/2022, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, 115 θέσεων μόνιμου προσωπικού, Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού.

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και την υπ’ αριθ. 2/2020 γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση και
  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης των υποψηφίων που εμπίπτουν σε ειδικές κατηγορίες δεδομένων εμφανίζονται με αστερίσκους. Πρόσβαση στα πλήρη στοιχεία έχουν μόνο οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην εν λόγω προκήρυξη. 

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι η προκήρυξη 5Κ/2022 προβλέπει την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, συνολικά 122 θέσεων, μόνιμου προσωπικού, των κλάδων ΠΕ και ΤΕ σε υπηρεσίες του υπουργείου Πολιτισμού

5Κ-2022 ΠΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.zip

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις