Breaking news

εργασία
A

Το ΑΣΕΠ δημοσίευσε σήμερα, Παρασκευή, τους αρχικούς πίνακες κατάταξης και αποκλειόμενων της προκήρυξης 2Ε/2022, που αφορά σε προσλήψεις στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ), πρώην Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση.

Ειδικότερα, πρόκειται για δύο προσλήψεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής».

Υπενθυμίζεται πως η συγκεκριμένη προκήρυξη προέβλεπε την πρόσληψη 10 ατόμων, Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) και στην Κεντρική Υπηρεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Πιο συγκεκριμένα, η προκήρυξη 2Ε/2022 του ΑΣΕΠ προέβλεπε την πλήρωση:

  • 9 θέσεων στην Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘ.Α.Α.Ε.) πρώην Αρχή Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ)
  • 1 θέσης στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Κεντρική Υπηρεσία).

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι περιλαμβανόμενοι στους αρχικούς πίνακες αποκλειομένων για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ενστάσεις 

Ενστάσεις κατά των παρακάτω πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και ώρα 8 το πρωί έως την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 2 το μεσημέρι.

Η άσκηση της ενστάσεως γίνεται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ , ακολουθώντας τη διαδρομή: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Ένσταση.

Οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης και αποκλειομένων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων.

Αρχικοί Πίνακες Κατάταξης και Αποκλειομένων

Google News Ακολουθήστε το Proson στo Google News

Δημοφιλείς Ειδήσεις